Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami. Objem: 500ml Země původu: Čína Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 2 měsíců. Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH CO., LTD., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan, Guandongdong   Přírodně fermentovaná... Celý popis

Koupit za 224 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami.
Objem: 500ml
Země původu: Čína
Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 2 měsíců.
Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH CO., LTD., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan, Guandongdong

 

Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka bez přidaných dochucovadel patří, díky své vysoké kvalitě, mezi nejprodávanější a právem se může řadit mezi jedničky na trhu se sojovými omáčkami. Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy, pro naše zdraví prospěšné, vitamíny – např. B12. Tajemství její chuti tkví v kombinaci čtyř ingrediencí: sóji, pšenice, vody a soli. Jejich fermentací vzniká červenohnědá výrazně vonící tekutina lahodné, jemné a vyvážené chuti. Je universální přísadou do celé řady pokrmů, kterým propůjčuje výraznější chuť. Můžete ji přidat do jídla v průběhu vaření nebo použít jako stolní koření. Neobejdete se bez ní při podávání suši. Je skvělá na marinádu, do dušených pokrmů, na smaženou zeleninu, kuře, na jarní závitky, do nudlových pokrmů a dodává vynikající chuť také polévkám a omáčkám.
Zajímavost: Sójová omáčka kdysi nahrazovala vzácnou sůl. Pochází z Číny, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Stala se tak klíčovou složkou v asijské kuchyni a postupem času pronikla do celého světa. Studie National University of Singapore ukázala, že čínské tmavé sójové omáčky obsahují velké množství antioxidantů, které pomáhají při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Sojová omáčka má také významný anti-alergický potenciál. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje kolem 150 - 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. V Číně jsou sojové omáčky značky P.R.B. (Pearl River Bridge) na trhu od r. 1958. U místních kuchařů dosáhly ihned obrovských úspěchů. Dnes jsou tyto vysoce kvalitní omáčky prodávány po celém světě.
Složení: pitná voda, sójové boby (20 %), jedlá sůl, cukr, pšeničná mouka

Výživové údaje na

100 ml výrobku

Energetická hodnota/Energia

628kJ/150kcal

Tuky

0 g

Z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

30,9 g

Z toho cukry

25,3 g

Bílkoviny/Bielkoviny

5,5 g

Sůl/Soľ

21,8 g

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pearl River Bridge
Objem 500 ml